Tjänster

Löpning för din hund

Hundar behöver få jobba fysiskt, dem behöver få sträcka ut kroppen då det är i deras natur. Men det är inte alltid så enkelt på grund av skador eller sjukdomar och därför erbjuder vi nu att vi kan ut och springa med din hund. Du kan med gott samvete veta att din hund får utlopp för sina fysiska behov. Vill hunden dra så går det bra och vill den inte dra så spelar det ingen roll.

Vi tar emot alla hundar, stora som små och vi anpassar efter varje individ. Ett löpningstillfälle är 45 minuter med uppvärmning och nedjogg, även lite styrketräning kan förekomma för din hund. Löpningen sker utifrån ert hem men bor ni 2 mil utanför Växjö tillkommer milersättning.

Det som behövs är en sele till din hund, resten ordnar jag. Vi kommer erbjuda enstaka gång, 2 olika abonnemang samt ett klippkort. Det är för att det ska finnas något för alla.

Enstaka löpning (45min): 250kr
Abonnemang 1: 750kr (4 pass i månaden)
Abonnemang 2: 1000kr (6 pass i månaden)
Klippkort 10 gånger: 2000kr

Bokning görs på: trailbuddies.shop@gmail.com eller via telefon
073-8424228

Hundmassage

Precis som vi människor behöver också hunden massage både för skador men också i förebyggande syfte. Många hundar har spänningar över ryggen framförallt men också på andra ställen. Regelbunden massage håller hundens kropp rörligare och starkare. Fördelar med massage är att det ökar blodcirkulationen, minskar stress, släpper ut Oxytocin som är ett hormon som gör hunden lugn och avslappnad. Detta är bara några få bra saker med att ge sin hund massage regelbundet. Vi masserar på hundens villkor och den har alltid möjlighet att gå ifrån om så önskas.

Istället för att åka iväg med hunden till okänd plats, en miljö som kan vara väldigt stressande så har vi valt att satsa på hembesök. Allt för att det ska bli så lugn miljö som möjligt för din hund. Bor du 2 mil utanför Växjö tillkommer milersättning.

Vill du veta mer kring hundmassage så får du/ni gärna höra av er via mejl eller telefon.

En behandling (1h): 450kr (tips och och lättare behandling hemma ingår).
Klippkort 5 gånger: 1650kr

Boka tid görs på: trailbuddies.shop@gmail.com eller via telefon
073-8424228