Kurser

Anmälningsvillkor (Gäller alla kurser)
Din anmälan är bindande om du inte avbokar inom 14 dagar efter din anmälan bekräftats.

GDPR (Gäller alla kurser)
Vid din anmälan godkänner du att Trail Buddies behåller era kontaktuppgifter i vårt kundregister. Vill du ta bort dina personuppgifter hos oss så är det bara att ringa eller mejla oss.

Nosaktiverings kurs

Detta är en kurs där din hund får testa på massa olika nosaktiverings aktiviteter såsom personspår, uppletande, viltspår och mycket mer. Hundens nos är fantastisk och det är via den, den får fram sin information.

Hundarna älskar att få jobba med nosen och i denna kursen får ni möjlighet att prova på olika aktiviteter som ni sedan kan göra hemma ihop. Perfekt berikning och hundarna älskar det och erat samarbete kommer förstärkas men också att hunden självförtroende och självständighet kommer öka. Vi tar emot 6 ekipage i denna kursen.

När: Kursstart 15/6, därefter 22/6 och 29/6-2021.
Klockslag: 18.00-20.00
Plats: Platserna kommer variera och vara liten bit utanför Växjö så bil behövs.,
Pris: 950kr (Betalningsuppgifter får du i samband med din anmälan, görs via swish)

Anmälan görs till: trailbuddies.shop@gmail.com Där behövs namn, hundens namn, ras samt vilken kurs du vill gå.Valpkurs

Har du fått hem det nya tillskottet i familjen? Eller inväntar du din valp snart? För att du och din valp ska få bästa starten i er relation är en valpkurs en bra start. I krusen får ni lära er olika belöningslekar, variation av belöningar, inkallning, kontakt, följsamhet, miljöberikning, öka sitt självförtroende och massa roliga övningar/lekar som du och din hund får det där härliga samarbetet och glädjen man vill ha ihop. Den är fördelat på 6 tillfällen och är 1-1.5h per kurstillfälle. Vi tar emot valpar som är mellan 12 veckor och 8 månader och hundarna måste vara vaccinerade innan kursstarten.

Vi jobbar belöningsbaserat och såklart med positivförstärkning, allt för att din valp ska må bra och likaså du ska få bra metoder att jobba med. Tar emot 4 ekipage, allt för att det ska vara så lugnt vi kan göra det och att ni får så mycket stöttning.

När: Kursstart 1/7 därefter 8/7, 15/7, 22/7, 29/7 och 5/8-2021
Klockslag: 18.00- ca 19.30
Plats: Öjaby (exakt vart kommer ut i kursstarts mejlet).
Pris: 1500kr (Betalningsuppgifter får du i samband med din anmälan, görs via swish)

Anmälan görs till: trailbuddies.shop@gmail.com Där behövs namn, hundens namn, ras samt vilken kurs du vill gå.


Hundmötes träffar

Gör din hund utfall, blir rädd, osäker och du vet inte vad du ska göra i hundmötena? Väljer du andra vägar eller andra tider att ut och gå för att hundmötena är så pass svåra? Då är dessa tillfällen perfekta då du får lärarledd tid samt din hund får jobba gentemot trygga hundar i mötandet. Vi jobbar belöningsbaserat med positiv förstärkning och vårt fokus är att ändra hundens känsla kring hundmötena till det bättre.

Du ska veta att detta inte är en kurs utan du väljer vilka datum du vill komma på helt enkelt. Kom på en eller flera, vi individanpassar efter varje hund och dess ägare. Max 5 deltagare på varje tillfälle så anmäl dig direkt för att säkra en plats.

När:
30/5-2021 16.00- ca 17.30 Glasrikets golfklubb (parkeringen)
6/6 -2021 16.00- ca 17.30 Vaistorpet
13/6-2021 16.00- ca 17.30 Öjaby vi isbanan/bandybanan
19/6-2021 10.00- ca 11.30 Hovshaga Sporthall
Pris: 250kr/tillfälle (Betalningsuppgifter får du i samband med din anmälan, görs via swish)

Anmälan görs till: trailbuddies.shop@gmail.com Där behövs namn, hundens namn, ras och vilka hundmötes träffar du vill komma på.


VargaHunds vandringsfärd

Dags för en upptäcktsfärd där ni kommer få uppleva till annorlunda saker kring hundens häftiga kunskaper som dem har från vargen. Lite aha upplevelser stor på schemat, känna ett inre lugn ihop med din hund och mycket mer roliga aktiviteter.

Bra att veta är att terrängen är medelsvår som vi kommer gå men vi kommer gå i ett lugnt tempo men räknar med cirka 7km distansmässigt.

När: 17/7-2021
Klockslag: 10.00 – ca 13.00
Plats: Notteryds naturreservat (parkeringen vid gamla skjutbanan)
Pris: 250/deltagare (Betalningsuppgifter får du i samband med din anmälan, görs via swish)
Att ta med: Lättare lunch, vatten, penna, papper, godis till hundarna, sele, koppel, myggmedel, badkläder och ett glatt humör.

Anmälan görs till: trailbuddies.shop@gmail.com Där behövs namn, Hundens namn och ras och vilken kurs du vill gå.