Beteendeutredning/Privatträning

Beteendeutredning

Här gör vi en grundlig beteendeutredning på din hund. Vi tar reda på varför hunden har utvecklat vissa beteenden (stress, rädslor, osäkerhet), vad har orsakat det? har det hänt något tidigare? Första mötet vanligtvis är via telefon där jag ställer frågor och du får förklara olika situationer och hur du upplever allt samt hur din hund reagerar i dessa situationer.

Efter telefonsamtalet kommer jag ta fram en träningsplan som vi tillsammans ses och går igenom ihop med din hund. Detta gör vi i trygg och sund milj. Alla övningar får du sammanställt i en pdf men förklaring och ibland videos.

950kr/1.5 timme (utredning inklusive träning + träningsupplägg)
1500kr/1.5 timme (utredning inklusive träning) + en uppföljning på 1,5 timme + träningsupplägg

Vid bokning:
Ring: 073-8424228
Mejla:trailbuddies.shop@gmail.com

Privatträning

Behöver du och din hund träna på något specifikt där ni behöver extra hjälp med att komma vidare. Exempel kan vara koppelgående, hundmöten, friskvård, skäller när det ringer på dörren och inkallning. Det kan också vara att få tips att göra promenaderna roligare, hjälp med berikning, att få hjälp med att lära sig spåra med sin hund.

I privatträning finns det inga gränser utan vi finns för att hjälpa alla oavsett vad man vill ha hjälp med. Vid bokning berättar du vad du vill ha och utifrån det gör jag en träningsplan som vi går igenom ihop med dig och din hund. Vi gör detta i en trygg och välplanerad miljö för att det ska bli så bra som möjligt.

950kr/1.5 timme (konsultation, praktisk träning och träningsupplägg ingår)
1250kr/1.5 timme + 1.5 timme uppföljning (konsultation, praktisk träning och träningsupplägg ingår)

Vid bokning:
Ring: 073-8424228
Mejla: trailbuddies.shop@gmail.com

Träningen sker i Växjö eller Alvesta men önskar man hembesök tillkommer en milersättning på 25kr/milen.