Om oss

Sandra Fransson heter jag och är 28 år och lever nu i en husvagn som är uppställd i Växjö. Utbildad till hundtränare, instruktör, beteendevetare samt hunddagisföreståndare på Sommenbygdens Folkhögskola Tranås. Är också utbildad till hundmassör sedan några år tillbaka. Haft hund nu i 5 år och vi älskar att spåra, äventyra, campa och allt annat roligt man kan göra i naturen.

Jag startade Trail Buddies för två år sedan och då var fokuset på 100% svenskt hundgodis men efterfrågan av kurser och andra roliga aktiviteter blev stor och valde då att utbilda mig för att kunna matcha efterfrågan. Trail Buddies tog en hel omvändning, ny hemsida, nytt koncept och massa massa roliga aktiviteter.

Hola! Mitt namn är Samson och min matte räddade mig från dem spanska gatorna för 5 år sedan och nu lever jag livet i Sveriges vildmark och blivit hela 7 år gammal. Matte fick för sig att studera under ett år och då blev vi husvagns ägare och även nu efter skolan lever vi fortfarande livet i en husvagn och vi båda älskar det.

Utöver jobb som IDhund så älskar jag att springa i skogen, äventyra, spåra och campa. Jag tycker också om att sova, särskilt på morgonen då jag är väldigt morgontrött. Nu har jag inte tid att prata mer, måste se vad matte hitta på. ADIOS!!!