Om oss

Sandra Fransson heter jag och är 26 år och lever nu i en husvagn som är uppställd i Växjö. Jag studerar till hundtränare och beteendevetare på Sommenbygdens Folkhögskola Tranås så där bodde vi ett tag. Är också utbildad till hundmassör sedan några år tillbaka. Haft hund nu i 4,5 år och vi älskar att äventyra, campa, springa och allt annat roligt man kan göra i naturen.

Jag startade Trail Buddies för snart två år sedan och då var fokuset på 100% svenskt hundgodis men efterfrågan av kurser och andra roliga aktiviteter blev stor och nu är vi snart i hamn med hela utbildningen. Trail Buddies tar en hel omvändning, ny hemsida, nytt koncept och massa massa roliga aktiviteter.

Hola! Mitt namn är Samson och min matte räddade mig från dem spanska gatorna för 4,5 år sedan och nu lever jag livet i Sveriges vildmark och blivit hela 5,5 år gammal. Matte fick för sig att studerar så nu bor vi i husvagn och jag har fått massvis med klasskompisar. Livet som student är tufft, mycket att träna och lära sig men med matte vid min sida går det bra.

Utöver skolan älskar jag att springa i skogen, springa efter matte när vi kör mountainbike, äventyra, spåra och campa. Jag tycker också om att sova, särskilt på morgonen då jag är väldigt morgontrött. Nu har jag inte tid att prata mer, måste se vad matte hitta på. ADIOS!!!