Veckan

Nosskoj

Nosskoj är en typ av träningsgrupp där vi kommer träna olika former av nosaktiveringar, kan vara allt från personspår, viltspår, uppletande, nosework och en hel del annat kring hundens nos.

Detta är en grupp man kan komma och gå när man vill, inget man binder sig till utan man kan komma på de träningar som du tycker är roligast. Man kommer behöva anmäla sig då vi tar ett maxantal just för att det ska bli så effektiv träning som möjligt.

Vi individanpassar alla passen utifrån er nivå och ni kommer få den hjälp ni behöver. Alla kan vara med, valpar som seniorer, hane som tik. Trail Buddies står för allt material som kan tänkas behövas men en spårlina kan vara värt att investera i.

När: Sporadiska träffar just nu, men kommer ut under veckan nedan.
Plats: Ängarna (finns koordinater som man får vid anmälan.
Kostnad: 150kr/tillfälle
Antal deltagare: Max 6 deltagare
Bra att ha med: Vatten, godis, spårlinaAktiveringspromenad

Aktiveringspromenad innebär att vi går en promenad på cirka 1 – 1,5h timme där vi stannar då och då och kör olika övningar, allt från kontakt, lekövningar, stadga, inkallning, parkour.

Detta är perfekt tillfälle för att få nya tips och idéer till att berika era egna promenader där hemma samt få träffa andra hundägare. Också ett perfekt tillfälle att träna socialisering för din hund gentemot andra hundar.

Alla är välkomna även om du har en hund som är väldigt pratglad. Vi kommer ge alla det avstånd och utrymme som behövs för en lärorik och rolig promenad.

Här kan man välja att komma när man vill helt enkelt och det kommer också vara olika teman på dem olika promenaderna, ibland blandar vi och ibland har vi ett tema helt enkelt.

Kostnad: 120kr/tillfälle
Klippkort 10ggr: 900kr
Betalning sker efter varje promenad via swish.

Vecka 37

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:


Vecka 38

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: