Veckan

TB:s Löpargrupp

Nu startar Trail Buddies TB:s Löpargrupp vilket innebär att vi träffas för löpning ihop med våra hundar och liksinnande. Det är få träningsgrupper där hundarna är välkomna och klart man vill träna ihop med sin hund, right?

Detta är en löpargrupp där glädje och samarbete med sin hund är i fokus, vi ställer inga krav på att våra hundar måste dra eller inte dra, det spelar ingen roll. Alla är välkomna men du måste klara av att springa 3km utan att stanna, just för att vi ska kunna hålla en någorlunda jämn nivå samt att din hund måste vara 8 månader.

Det kommer erbjudas 3 pass i veckan där vi kommer köra allt från intervaller, distanspass, backträning, stiglöpning och såklart styrketräning för både hundar och människor. Bra att ha med lite belöningar till er hund inför styrketräningen för att få dem utföra övningarna. Varje träningstillfälle är 1 timme, långpass kan bli 1,5h men kommer då stå i schemat.

Vi kommer erbjuda ett månads abonnemang, klippkort samt enstaka tillfällen. Priser kommer presenteras under veckan. Vi kommer utgå från Vaistorpet men kan förekomma löpning på andra ställen i Växjö. Plats kommer alltid stå i schemat, likaså tid.

SOMMARKORT 14/6-10/9 2021: 950KR (Ordinarierpris 1350kr)
Månads abonnemang: 450kr För dig som vill komma ut regelbundet.
Klippkort 10ggr: 1300kr För dig som har oregelbundna tider och bara kan komma då och då.
Enstaka gång: 150kr
Betalning via swish

Aktiveringspromenad

Aktiveringspromenad innebär att vi går en promenad på cirka 1 – 1,5h timme där vi stannar då och då och kör olika övningar, allt från kontakt, lekövningar, stadga, inkallning, parkour.

Detta är perfekt tillfälle för att få nya tips och idéer till att berika era egna promenader där hemma samt få träffa andra hundägare. Också ett perfekt tillfälle att träna socialisering för din hund gentemot andra hundar.

Alla är välkomna även om du har en hund som är väldigt pratglad. Vi kommer ge alla det avstånd och utrymme som behövs för en lärorik och rolig promenad.

Här kan man välja att komma när man vill helt enkelt och det kommer också vara olika teman på dem olika promenaderna, ibland blandar vi och ibland har vi ett tema helt enkelt.

Kostnad: 120kr/tillfälle
Klippkort 10ggr: Pris kommer
Betalning sker efter varje promenad via swish.

Vecka 23

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: TB:s Löpargrupp Stiglöpning Notteryd natureservat. 18.00-19.00 Stiglöpning
Fredag: TB:s Löpargrupp Kala höjden samling vid parkeringen. 17.30-18.30 Backintervaller
Lördag:
Söndag:
Vecka 24

Måndag: TB:s Löpargrupp Hovshaga sporthall. 18.00-19.00 Distans+ styrka
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: TB:s Löpargrupp Sundet (parkering vid bryggan) 18.00-19.00 Intervaller + styrka
Fredag: TB:s Löpargrupp Ryttmästargården 17.30-18.30 Stiglöpning (ish)
Lördag:
Söndag: