Onlinekurser

Valpkurs

Detta är en kurs som inriktar sig till dig som har valp, allt från 12 veckor till 6 månader. Valpskoj är helt en onlinekurs där du kommer få lära känna din valp genom mycket lek ihop med dem viktigaste grunderna för en bra start i er relation. Det kommer som jag sa vara mycket lek men också en bra start till inkallning, följsamhet, filt träning samt lite kontaktövningar. En salig blandning helt enkelt och alla valpkurser är olika så här kan ni få lite ny inspiration om ni redan gått en annan valpkurs.

Hur fungerar det när det är online? Jo det ska jag berätta för er. När ni anmäler er till valpskoj kommer ni få en länk/inbjudan till Teams där allt material finns. Är 5 block och man startar vid Block 1 och jobbar sig uppåt, block 5 är lite bonusövningar som ni får utnyttja om ni vill. Varje kurs består av en förinspelad video där jag pratar lite, ni får se video på övningen och hur många repetitioner ni ska göra. Blir det några frågor kring övningarna eller liknande så är det bara skriva en teams chatt så hjälper jag er med era frågor och tankar. Det bästa med onlinekurs är att du kan göra det när du vill, i en trygg miljö för din valp eller om det inte finns en valpkurs i närheten.

När ni går in på länken kan ni välja att ladda hem appen eller gå via webbläsare. När ni kommit så långt så skapa man ett konto eller om man har Microsoft 365 kan ni använda samma konto som ni har där. Sedan är det bara att köra igång kursen.

Kostnad: 850kr (betaluppgifterna kommer i samband med anmälan) och då har ni tillgång till materialet under ett år.
Anmälan görs till samt betalning: trailbuddies.shop@gmail.com Där behövs namn, Hundens namn och ras och vilken kurs du vill gå.